Archief

Trainingsdag Kujang Kencana en Aikikai Aikido Geldrop – 9 juli 2011

We hebben weer kunnen genieten van een onvergetelijke trainingsdag hier in Groningen met onze sportvrienden van de Stichting Aikikai Aikido uit Geldrop (Brabant). Deze trainingsdag is voor de derde maal georganiseerd en wederom was het een leuke en sportieve dag geweest waarbij we veel van elkaar hebben mogen en kunnen leren. Trainingsdag20110709-artikel
Deze mooie dag werd afgesloten met een gezellige BBQ waarna onze sportvrienden in de avond weer huiswaarts moesten keren naar Geldrop. Klik op foto’s om een indruk te krijgen van deze dag.

Open dag – 21 mei 2011

Voor de tweede maal – sinds de Stichting vier jaar geleden in de Paulus Potterstraat 66 is gekomen – is er een Open Dag georganiseerd.Er was veel belangstelling van familieleden, vrienden en kennissen. De Open Dag begon vanaf 11.00 uur met een training van de Pencak Silat jeugd van 10 t/m 13 jaar. De kinderen lieten tijdens de training vol overgave zien wat zij geleerd hadden en sloten de training af met een kleine demonstratie. Zij kregen dan ook een welverdiende applaus van het publiek. Hierna kwamen de Pencak Silat junioren/senioren aanbod met een demonstratie. De beginners begonnen als eerste met een demonstratie gevolgd door het demoteam in de kleurrijke kleding van de Cimande stijl. De demonstratie werd begeleid door de traditionele Kendang muziek wat een mooi en sfeervol geheel gaf. Ook werd er een demonstratie Boksen en Senam Tinju gegeven. Kickboksschool Sherafight gaf eveneens een demonstratie kickboksen.

Voor belangstellenden was er een workshop Pencak Silat, Boxen en Senam Tinju, hierin konden zij de diverse sportaktiviteiten zelf ervaren. Tijdens de pauze werd het geheel opgeluisterd door de Ashura huisband. Had je zin in iets lekkers dan kon je bij een kraampje genieten van het Indonesische drankje Tjendol en de Indonesische koekjes zoals Sponscake en Spekkoek. Ook waren er sieraden en Kujang Kencana shirts en sweaters verkrijgbaar. Voor degenen die de gehele dag in touw waren geweest, was er na afloop een lopend buffet. Al met al , deze Open Dag was wederom een geslaagde en plezierige dag geweest. Dus, op naar de volgende Open Dag!!!!

Wil je een indruk krijgen hoe deze dag verlopen is? Op onze website kun je de foto’s en videoclips bekijken. Onze dank aan al de ouders en mensen van wie wij foto’s en video’s mochten ontvangen.

Wokken bij Ni Hao – 18 december 2010

We zijn op zaterdag 18 december heerlijk uit eten gegaan met de sportschool ter afsluiting van 2010. Leden van Boksen, Pencak Silat, Senam Tinju en Shera Fight namen deel. Het was een top avond! We hadden het ontzettend gezellig en het eten was lekker!!! Bedankt allemaal!!! Klik voor de foto’s op deze zin .

Slideshow